Реєстрація

"Зробимо все можливе, щоб жителі Луганської області отримали житло одними з перших", - Гайдай

дом дім

Буде зроблено все можливе для того, щоб жителі Луганської області не були в черзі десь на гальорці на отримання житла

«Ми починаємо роботу всіх адміністрацій, ми будемо запускати медичне обслуговування…Звертайтеся до голів ваших адміністрацій… Всі громади будуть на зв’язку. Найближчим часом всіх візьмемо на облік, щоб надавати допомогу. Президент дав чітке завдання по будівництву житла. Ми зробимо все можливе для того, щоб жителі Луганської області не були в черзі десь на гальорці. Більше того, зробимо все можливе, щоб жителі Луганської області отримали одними із перших. І ми говоримо саме не про модулі, а про саме будівництво нормального житла. Ми вже спілкуємося з міжнародними партнерами», - розповів Гайдай.

Він запевнив, що область повернеться і відбудується.

«Звісно, що ми повернемось в Луганську область через деякий час, звісно, що ми деокупуємо території. Звісно, що всі колаборанти отримають по заслугам…Ми не бачимо візуально роботи СБУ. Але, повірте мені, що вони працюють. Багато колаборантів вже відповіли, дехто попереду. Але кожний, хто зрадив Україну, відповість», - каже очільник Луганщини.

Він додав, що не має термінів повернення Луганської області. Але пообіцяв, що це буде до кордонів з РФ.

Даний розділ новин є майданчиком для вільної журналістики. Матеріали користувачі завантажують самостійно. Адміністрація sever1.com може не розділяти позицію блогерів і не відповідає за достовірність викладених ними фактів.

Шановні користувачі, просимо вас шановливо ставитися до співрозмовників в коментарях, навіть якщо ви не згодні з їх думкою!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики